2010. május 5., szerda

A 2009-es videóm a Crossfiten!

A 2009-es biketrial videót, mely a szolnoki pályán készült, ezennel megtalálhatjátok a crossfit.hu oldalon! Link: Crossfit - Erdélyi Ádám Biketrial 

;)
A 2009 évi támogatásért köszönet jár nekik: Magellan  www.csekert.hu Duna Autó  www.autovaros.hu Hyundai www.hyundai.hu és Milesi www.milesi.hu .

Remélem 2010-ben is sikerül összehozni egy hasonló kaliberű videót!

Felmerülhet a kérdés, hogy mit is keresek a crossfit honlapján.. Pestre járok edzeni a Budapest Barbell-hez , a funkcionális és erőnléti edzéseket még csak a múlt héten kezdtem el, de már érzem a hatását, erősödik a korábban sérülés miatt meggyengült derekam. Kemény a munka, de van egy mondás angolul, amit nem éri meg lefordítani: No pain, no gain!


A mai triál edzésről (05.05. szerda): pálya, délután 4-6ig, fülledt levegő, 20 perc alatt kiizzadtam amit lehet. Az első óra tökéletes volt, a második óra végére már nagyon elfáradtam. Aktív 1,5-2 óra, ha lehet így mondani. Az utóbbi időben ráálltam a 2 órás edzésre, és próbálok több pihenőnapot is beiktatni. Egyre jobban érzem az első kerekes mozdulatokat, a sidehop is alakul. A hajtásból ugrások még nem az igazik, viszont beindult a várva várt fejlődés, aminek nagyon örülök, hiszen a 2009 év végi sérülésem elég komoly volt..3 csigolyanyúlvány és 2 bordám is eltörött. De ez már a múlté!!!

Csütörtök pihenő nap, és még 58 nap az EB-ig!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése