2010. szeptember 20., hétfő

Trial Jam 8 / Nagyvárad, Románia - 2010. szeptember 18.



Szombat reggel Nagyváradra indultunk versenyezni. Az eső itthon megállás nélkül szakadt, nem volt ez másképp ott sem egészen délutánig, amikorra is felszakadozott a felhőzet, és néha még a Nap is előbújt. Az Elit kategória versenyére szerencsére megszáradtak a pályák. A verseny a Lotus Market parkolójában került megrendezésre, ez a bevásárlóközpont hasonló kaliberű, mint a Westend vagy az Aréna Pláza. Nevezési díj nem volt, viszont kaptunk egy csomó kaját a regisztrációnál. (Kicsit másképp megy odakint mint itthon...)




A pályák igen változatosak voltak, volt konténer, talpfa, betongyűrű, autóroncs, kábeldob... Az tetszett bennük, hogy inkább kicsit technikásak voltak, semmint "nagyugrósak". Nekünk 5 szekciónk volt és 3 körünk. A szekciók többsége rövid volt és teljesíthető. Egyedül a konténeres pálya közepénél hibáztam csak, de azt a szituációt verseny után sikeresen kiküszöböltem.





Tetszettek a pályák, bár lehettek volna hosszabbak.
Felettébb jó volt a hangulat, élveztem az ottani légkört, és első helyezést sikerült elérnem, aminek nagyon örülök!


A képekért köszönet Pap Péternek (www.pappeter.hu)! Egy hosszabb beszámoló tőle: http://biketrials.hu/index/2010/09/19/trial-jam-8-beszamolo/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése